Onderzoek

Projectanalyse

HA-Connect biedt tijdens de onderzoeksfase van een weg- en waterbouwproject projectanalyse vanuit vakinhoudelijke deskundigheid. Opdrachtgevers en opdrachtnemers hebben incidenteel behoefte aan een second opinion. Wij kijken, denken en doen en zijn daarbij innovatief, samenwerkingsgericht en omgevingsbewust.

Project- en planstudie

Het verbinden van de techniek met de omgeving is juist in een planfase relevant. Het plan bepaalt de uiteindelijke totaalinvestering. Wij zijn in staat om op pragmatische wijze te kijken, te denken en te doen. In de planfase gaat het vooral om het stellen van de juiste vragen. En daarnaast geeft het combineren van de juiste onderzoeken met de te behalen doelstellingen een concreet voorstel in de totale investering.

Stil staan om vooruitgang te boeken

In een weg- en waterbouwproject kan een onafhankelijk onderzoek verhelderend en gewenst zijn. HA-Connect is in staat breed gedragen projectanalyse te coördineren en faciliteren. Wij leggen de benen op tafel. En kijken naar wat wij morgen beter kunnen doen.

Stakeholderonderzoek

Wij zijn vertrouwd met de omgeving en staan voor gedegen onderzoek. Wij brengen de belangen en standpunten van de stakeholders in kaart en doen voorstellen om deze in het weg- en waterbouwvraagstuk optimaal in te vullen.