Keukentafelgesprekken, techniek met de omgeving verbinden.

Dijkverbetering HOP

Als teamlid van de dijkverbetering Hagestijn- Opheusden actief werkzaam voor de combinatie dijkverbetering HOP. Een samenwerking tussen GMB en Van Oord Nederland. In opdracht van waterschap Rivierenland heeft de combinatie dijkverbetering HOP de opdracht om 28 KM dijkvak te ontwerpen en realiseren. Hierdoor krijgt de dijk aan de buiten zijde en aan de binnen zijde een nieuwe constructieve toepassing.

De opdracht voor HA-Connect

Ha-Connect geeft op pragmatische wijze richting aan de omgevingsmanagement vraagstukken archeologie,ondergondse infra, NGE, communicatie. Aan de dijk tussen Hagestijn en Opheusden grenzen 265 dijkbewoners, perceelbeheerders en/of belanghebbenden. Hoe zorg je ervoor dat alle belanghebbenden voldoende informatie ontvangen over de dijkverbetering en planning en uitvoering. En hoe stemmen wij de technische oplossing af op de wensen van de omgeving. HA-Connect gaf richting aan deze vraagstukken door te kijken-te denken en te doen. Wij verzorgden een keukentafelgesprek waar de wensen en techniek werden besproken met de belanghebbende. Vervolgens vindt er afstemming plaats met het ontwerp team. Waardoor opeenvolgend maatschappelijk een breed gedragen technische oplossing tot stand kwam.

Betrokkenheid en samenwerking

Als extern adviseur omgevingsmanagement teamlid betrokken bij de innovatieve vraagstukken. Hoe zorgen wij voor snelle en eenvoudige grondregistratie, wat kunnen wij morgen beter doen in het proces, in de uitvoering of in de samenwerking.

Combinatie dijkverbetering HOP bedankt voor de opdracht en de fijne samenwerking.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *